Uncategorized

Alles over energie

Wanneer je alles wilt weten over energie, zit je bij Consumind goed. Als financieel assistent van meer dan 800.000 huishoudens in Nederland op het gebied van besparen, weten zij alles over stroom, gas en het besparen hierop. Op de website kun je alle informatie vinden over stroom, gas, de energierekening of hoe het er aan toe gaat op de energiemarkt. Ook vergelijken zij meer dan 23 energieleveranciers voor je zodat jij kunt besparen op je energierekening.

Informatie

Bij Consumind is alle informatie te vinden die te maken heeft met energie. Hoe de rekening in elkaar zit, wie er voor zorgt dat stroom en gas bij jouw woning komt, wat de overheidsheffingen zijn en zelfs over de geschiedenis van gas en stroom. Alle informatie die je nodig hebt of zoekt, vind je op de website. Mocht er iets niet op staan, dan kun je dit gemakkelijk op vragen bij de klantenservice. Wel zo prettig.

Meer dan 23 energieleveranciers vergeleken

Om er voor te zorgen dat ook jij kunt besparen op je energiekosten, vergelijkt Consumind op elk gewenst moment meer dan 23 energieleveranciers voor je. Zo weet je altijd wat de voordeligste energietarieven zijn, welke contracten de juiste voorwaarden hebben en hoe je kunt besparen. Consumind doet dit voor alle klanten die zich aanmelden bij de energieafdeling, want niemand wil toch te veel betalen voor ze energierekening?

Jouw hulp bij energie

Consumind is jouw financiƫle assistent op het gebied van de energierekening. Wanneer je kunt besparen, kun je gratis en kosteloos overstappen naar en andere energieleverancier. Dit doe je door contact op te nemen en aan te geven dat je wilt overstappen. De financieel assistent gaat voor je aan de slag en zal verschillende vragen voor je hebben over je verbruik. Wanneer alles is bekeken krijg je een contract toegestuurd. Ga je hier akkoord mee, dan regelt de financieel assistent de overstap volledig voor je. Het enige wat je hoeft te doen is je meterstanden doorgeven en je rekening te betalen. Verder is alles voor je geregeld en betaal je structureel minder voor je energiekosten. Betaal nooit meer te veel voor je gas en stroom. Consumind, prettig geregeld.