Wiet olie
sportweek

Sportweek

Zoals jullie misschien wel van mij weten vind ik het heel erg belangrijk en fijn om naast mijn werk en persoonlijke leven ook iets voor mijzelf te doen. Nu zijn er genoeg moeders die het leuk vinden om te gaan bloemschikken, zelf zie ik mij dit niet doen. Ik heb nooit gesport voor mijn eerste zwangerschap. Ik heb wel wat sporten geprobeerd maarWiet olie het bleef nooit echt hangen. Na mijn eerste zwangerschap merkte ik dat ik er geestelijk en lichamelijk toch erg aan toe was om te gaan sporten.

Na mijn eerste zwangerschap ben ik begonnen met fitness. Ik deed dit samen met een vriendin. Dit hielp voor mij heel erg om de motivatie te houden om te blijven gaan. In het begin verliep het niet erg soepel maar na enige tijd zat ik lekker in het ritme. Toen ik zwanger werd van de tweede kon ik al snel niet meer sporten. Ik voelde mij niet goed genoeg en ben dan ook al na 12 weken zwanger te zijn gestopt met sporten. Deze zwangerschap voel ik mij nog steeds goed genoeg om te sporten en daar ben ik maar al te blij mee. Toch heb ik wel 1 dingetje moeten veranderen: in mijn zwangerschap ben ik gestopt met het gebruiken van wietolie.

Wietolie

Wietolie heeft natuurlijk niet direct wat te maken met het sporten maar voor mij hielp wietolie erg met mijn doelen bereiken met sporten. Zo hielp wietolie mij erg om te gaan met mijn depressieve kant. Ik kan door mijn depressieve kant af en toe het niet opbrengen om te gaan sporten. Wietolie ( voor meer info kijk op cbdwietolieshop) zorgt ervoor dat ik mij blijer en gelukkiger voel. Hierdoor heb ik meer energie en motivatie om lekker te gaan sporten. Voor mij helpt wietolie niet alleen met het sporten, ook mijn libido is omhoog gegaan. In mijn zwangerschap stop ik met het gebruik van wietolie omdat het niet duidelijk is wat het effect is op de ongeboren baby. Laat me weten of jullie ook wel eens wietolie gebruiken en wat jullie meningen en ervaringen zijn!

Ik krijg vaak de vraag hoe ik sporten, werk en thuis combineer. Voor mij is het niet erg moeilijk om dit te combineren. Ik werk vanuit huis en kan gaan en staan waar ik wil. De kinderen gaan 3 dagen in de week naar de crèche, 1 dag in de week naar hun oma en 1 dag in de week is het mamadag. Eigenlijk heb ik dus 4 dagen in de week tijd om lekker te doen wat ik wil. Ik moet natuurlijk wel gewoon werken maar doordat de afspraken en taken zo flexibel zijn heb ik genoeg tijd om af en toe lekker tijd te nemen voor mijzelf en te gaan sporten. Dit betekent echter wel dat ik in de avond af en toe wat langer door moet werken maar dit hoort ook bij zelfstandig ondernemer zijn!

Terug naar Home